06 - 55 818 608 info@mlhousestyling.nl

Verkoopstyling

Bij alles wat we kopen gaan we voor wat er het mooiste uit ziet. Zo is het ook met het kopen van een huis en de eerste interesse wordt gewekt door de foto’s op makelaar-internetsites. Uw huis verkopen begint bij een succesvolle presentatie en dat wilt u natuurlijk binnen no time gerealiseerd hebben. Dat is een hele klus; MLHouse-styling doet dat voor u door uw woning zo af te stijlen dat het geheel zich optimaal presenteert want die eerste indruk telt en, wordt steeds belangrijker! De potentiële koper kan zichzelf makkelijker in uw huis zien wonen, de woning verkoopt zichzelf sneller en tegen een hogere prijs!

   

WAAROM KIEZEN VOOR MLHOUSE-STYLING

De eerste indruk telt en, wordt steeds belangrijker. MLHouse-styling zorgt dat deze indruk meteen de juiste is!

NIET SCHRIJVEN MAAR SCHUIVEN!

Toepassing van een vastgoedstylist is dé manier om u te onderscheiden in het grote aanbod van te koop staande woningen. MLHouse-styling hanteert de ‘hands on’ aanpak, wat inhoudt dat er geen diagnoserapporten worden gemaakt maar dat we direct voor u aan de slag gaan. Uw woning wordt binnen 1 dag verkoopklaar gemaakt. Dus geen dure adviesrapporten waarna u alsnog zelf aan de slag moet.

Dit in combinatie met een sterk gevoel voor styling, passie voor het vak en een vakgerichte opleiding maakt ons de ideale verkooppartner in verkoopstyling. En heeft u een nieuwe woning gevonden en weet u niet hoe u een warm en sfeervol thuis moet maken? Ook hier helpt MLHouse-styling met Interieurstyling.

MLHouse-styling richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt (makelaardij) en heeft voor iedere categorie woning een oplossing: van een hedendaagse woning tot aan een gedateerde woning, en van een kluswoning tot aan een leegstaande woning of vakantiewoning. 

WAT IS VASTGOEDSTYLING

Vastgoedstyling of verkoopstyling is een vak. Het is meer dan het eenvoudig verschuiven van meubels en een mooi bloemetje op tafel zetten. MLHouse-styling zorgt ervoor dat uw woning verkoopklaar wordt gemaakt door de woning met een uiterst objectieve blik te bekijken. Met als resultaat: het huis wordt aantrekkelijk voor een breed publiek.

HET LOONT

Wilt u ook € 5.000 verdienen tegen een investering van 10%? Ten onrechte wordt er vaak gedacht dat vastgoedstyling duur is. Waar soms nog gekozen kan worden voor het verlagen van de vraagprijs met stappen van € 10.000 of € 20.000, beginnen de prijzen voor vastgoedstyling al bij € 375. Dat is toch snel verdient?

Grootschalig onderzoek heeft uitgewezen dat een woning niet alleen sneller maar ook tegen een hogere prijs wordt verkocht wanneer deze onder handen is genomen door een vastgoedstylist. Het is voor u als verkoper dus voordeliger om te investeren in actieve verkoop zoals het inhuren van een vastgoedstylist dan het verlagen van de verkoopprijs.

Kortom: vastgoedstyling verdient zich dubbel en dwars terug. Het is dan ook MLHouse-styling’s persoonlijke missie om met een zo laag mogelijk budget een zo groot mogelijke verandering teweeg te brengen. Vaak kunnen ook uw eigen meubels en woonaccessoires worden gebruikt; dat is goed voor uw portemonnee én het milieu. 

SUCCESFACTOR

Steeds meer mensen beseffen dat een gestileerde woning juist geld oplevert en hoe belangrijk het is om met je woning op te vallen. Want is het niet zo dat bij alles wat we kopen voor datgene gaan wat het mooist gepresenteerd is? Zo werkt het ook op de huizenmarkt.

Dit is ook precies de reden waarom makelaars steeds vaker de woningen vooraf verkoopklaar laten maken en dus veel baat hebben bij een verkoopstylist zoals MLHouse-styling. Zij beseffen ook dat er maar één kans is voor die eerste indruk.

Onderzoek door House of KIKI (hét CRKBO geregistreerde opleidingscentrum voor Vastgoedstylisten) wees uit dat wanneer een woning langer dan anderhalf jaar te koop stond deze in 70% van de gevallen binnen drie maanden verkocht was ná vastgoedstyling. De investering bedraagt gemiddeld € 795 voor verkoopstyling, accessoires en woningfotografie, wat nog geen half procent is van de gemiddelde vraagprijs is. 

WONINGFOTOGRAFIE

Uiteraard komt hier ook een stuk fotografie bij kijken en wordt het huis óók op de foto’s zo gunstig mogelijk gepresenteerd. Kortom, uw huis zal sneller en voor een betere prijs verkocht worden wanneer u MLHouse-styling inschakelt. Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het allerbelangrijkst. Dan trekken de woningen de meeste kijkers.

Op de makelaar-internetsites bepaalt een potentiële koper al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er een afspraak voor bezichtiging wordt gemaakt. De concurrentie is groot.

Wanneer foto’s niet aanspreken klikt een potentiële koper al snel door. Juist die eerste indruk van interieurfoto’s spelen een hele grote rol in de keuze om een woning wel of geen bezoek te brengen.

PROFESSIONELE AANPAK

Door de professionele aanpak van MLHouse-styling komt iedere woning goed tot haar recht. Goede belichting en mooie, volle kleuren met hier en daar een creatieve inslag. Het oog wil tenslotte ook wat.

INTERIEURSTYLING

Heeft u een nieuwe woning of heeft uw huis een oppepper nodig en weet u niet waar u moet beginnen? MLHouse-styling kijkt met een frisse blik naar uw interieur en houdt rekening met uw wensen op woongebied. Met originele, passende en praktische oplossingen creëren wij het interieur dat u voor ogen heeft. Ik geef u graag ideeën voor uw interieur en adviseer welke kleuren en accessoires u daarmee kunt combineren. Daarnaast krijgt u tips over hoe u uw huis optimaal kunt indelen, verlichting, decoraties en advies over materialen voor bijvoorbeeld vloeren en wanden. Kortom: over alles wat met het interieur te maken heeft. Wilt u een deskundig advies, een oplossing of een interieurontwerp ontvangen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij u aan huis en ontdek wat MLHouse-styling voor u kan betekenen.

Mag MLHouse-styling u ook ontzorgen? Neem dan contact op met Margaret Latupeirissa.
Telefoon/app 06-55 818 608 of per mail info@mlhousestyling.nl