06 - 55 818 608 info@mlhousestyling.nl

Over ons

Over mijGeef uw huis een boost want die eerste indruk telt en, wordt steeds belangrijker!

Of u nu uw woning succesvol wil verkopen of (weer) thuis wil komen in uw eigen huis, wij maken uw dromen waar. Als professionele stylisten hebben we al vele verkopers, makelaars en huiseigenaren mogen helpen hun woning optimaal te presenteren voor de verkoop en kleur-/materiaaladviezen gegeven om thuis te komen in hun eigen huis.

We zijn onze passie gaan volgen door te doen wat we echt leuk vinden; actief bezig zijn met het interieur, mensen helpen en ontzorgen. We worden altijd weer blij als we het resultaat zien.

Wat doen we

Het verkopen van een woning begint allemaal met de presentatie! Er is namelijk geen tweede kans voor een eerste indruk, en, deze indruk wordt steeds belangrijker.
We zorgen ervoor dat verkopers en makelaars geen gedoe hebben om een goede presentatie van de te verkopen woning neer te zetten. U krijgt mooie foto’s die toekomstige kopers triggeren voor een bezichtiging met als resultaat een goed bod op een hogere vraagprijs. Vaak krijgen we te horen: “Goh, daar heb ik niet aan gedacht…..”. Alleen een bloemetje op tafel volstaat allang niet meer op de woningmarkt. Het uitgeven van € 500 aan restylen van uw te koop staande woning heeft meer effect op de verkoop dan de vraagprijs te verlagen met € 10.000 of meer!
Uw huis wordt succesvol professioneel gepresenteerd met als doel en resultaat dat uw huis binnen no time tegen de beste prijs verkocht is. Dit doen we zonder dat het een showroom-woning wordt waardoor u niet meer prettig in uw huis woont. Het grote voordeel is dat u niet alles zelf hoeft te doen of in vraagprijs moet dalen, zelfs als de woning al 4 maanden of langer te koop staat.
En is de woning verkocht dan komt u voor een nieuwe uitdaging; uw nieuwe woning opnieuw inrichten zodat u een fijn thuis heeft waar u zich prettig voelt. Weet u niet hoe? Ook hierbij helpen wij u. Met onze Interieurstylist gaat u samen aan de slag om een warm thuis te maken. U krijgt ideeën voor uw interieur en adviezen welke kleuren, materialen en accessoires u daarmee kunt combineren.

Voor wie 

Onze diensten zijn voor particulieren die een andere inrichting willen, hun woning willen verkopen of die hun woning al langer te koop hebben staan. Daarnaast werken we voor makelaars om de perfecte presentatie van woningen in hun portefeuille te realiseren.
Interieurstyling en Verkoopstyling is er voor iedere woning.

Hoe dan

Met de hands on methode stijlen wij woningen die verkocht moeten worden. We gaan direct aan de slag en werken vooral met de meubelen en accessoires die in de woning aanwezig zijn. Soms kan het zijn dat er extra accessoires nodig zijn voor de finishing touch, deze worden dan speciaal op maat en kleur ingekocht of maken gebruik van MLHouse-styling‘s accessoires. Hierdoor blijft u zich thuis voelen in uw huis, het drukt de kosten en is ook nog goed voor het milieu. Wat wilt u nog meer?

Contact garantie

Niets is zo vervelend dan om vijf over vijf met een dringende vraag te zitten en uw styliste niet meer te kunnen bereiken. Daarom kunt u MLHouse-styling altijd bereiken. Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening.

Service garantie

MLHouse-styling zet graag dat extra stapje voor u. Wij zorgen ervoor dat uw huis goed gepresenteerd is. Mocht u een bezichtiging hebben maar niet de tijd om uw huis presentatie proof te maken, dan doen wij dat voor u. Binnen 4 uur is uw woning professioneel ge(re)styled.

Een basis Interieuradvies of Advies Verkoopstyling is er al vanaf € 315. De Finishing Touch kost gemiddeld € 450 en de prijs voor Woningfotografie begint bij € 349,50.
Om een leegstaande woning tijdelijk sfeervol in te richten is er onze meubelverhuurservice welke u vanaf € 3.495 in kunt zetten.

Voor reiskosten berekenen we € 0,35 per km.

Bent u op zoek naar een expert die grondig te werk gaat, enthousiast is en luistert? Neem dan contact op met Margaret Latupeirissa-op ‘t Hoog.
Telefoon/app 06-55 818 608 of per mail info@mlhousestyling.nl

Verkoopstylist