06 - 55 818 608 info@mlhousestyling.nl

Over mij

Over mijGeef uw huis een boost want die eerste indruk telt en, wordt steeds belangrijker!

Of u nu uw woning succesvol wil verkopen of (weer) thuis wil komen in uw eigen huis, ik maak uw dromen waar. Als professioneel stylist heb ik al vele verkopers, makelaars en huiseigenaren mogen helpen hun woning optimaal te presenteren voor de verkoop en kleur-/materiaaladviezen gegeven om thuis te komen in hun eigen huis.

Als Verkoop- Interieurstylist ben ik werkzaam in de regio ’s-Hertogenbosch, Oss, Tilburg en Eindhoven. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij House of KIKI in Haarlem en bij Theo Koeten Fotografie in Monnickendam. Sinds 2016 heb ik mijn eigen Interieur- verkoopstyling en woningfotografiebureau. Daarnaast sta ik ingeschreven bij het CNVV en ben lid van BNS Crisp. Ik ben mijn passie gaan volgen door te doen wat ik echt leuk vindt; actief bezig zijn met het interieur, mensen helpen en ontzorgen. Ik word altijd weer blij als ik het resultaat zie.

Wat doe ik

Het verkopen van een woning begint allemaal met de presentatie! Er is namelijk geen tweede kans voor een eerste indruk.
Ik zorg ervoor dat verkopers en makelaars geen gedoe hebben om een goede presentatie van de te verkopen woning neer te zetten. U krijgt mooie foto’s die toekomstige kopers triggeren voor een bezichtiging met als resultaat een goed bod op een hogere vraagprijs. Vaak krijg ik te horen: “Goh, daar heb ik niet aan gedacht…..” Uit onderzoek van House of KIKI is gebleken dat 70% van de gestylde woningen worden verkocht op of zelfs boven de vraagprijs. Alleen een bloemetje op tafel volstaat allang niet meer op de woningmarkt. Het uitgeven van € 500 aan restylen van uw te koop staande woning heeft meer effect op de verkoop dan de vraagprijs te verlagen met € 10.000 of meer!
Uw huis wordt succesvol professioneel gepresenteerd met als doel en resultaat dat uw huis binnen no time tegen de beste prijs verkocht is. Dit doe ik zonder dat het een showroom-woning wordt waardoor u niet meer prettig in uw huis woont. Het grote voordeel is dat u niet alles zelf hoeft te doen of in vraagprijs moet dalen, zelfs als de woning al 4 maanden of langer te koop staat.
En is de woning verkocht dan komt u voor een nieuwe uitdaging; uw nieuwe woning opnieuw inrichten zodat u een fijn thuis heeft waar u zich prettig voelt. Weet u niet hoe? Ik help u ook hierbij. Als Interieurstylist gaan we samen aan de slag om een warm thuis te maken. U krijgt ideeën voor uw interieur en adviezen welke kleuren, materialen en accessoires u daarmee kunt combineren.

Voor wie doe ik dat

Mijn diensten zijn voor particulieren die een andere inrichting willen, hun woning willen verkopen of die hun woning al langer te koop hebben staan. Daarnaast werk ik voor makelaars om de perfecte presentatie van woningen in hun portefeuille te realiseren.
Interieurstyling en Verkoopstyling is er voor iedere woning.

Hoe doe ik dat dan

Met mijn hands on methode stijl ik woningen die verkocht moeten worden. Ik ga direct aan de slag en werk vooral met de meubelen en accessoires die in de woning aanwezig zijn. Soms kan het zijn dat er extra accessoires nodig zijn voor de finishing touch, die koop ik dan speciaal op maat en kleur in of maak ik gebruik van MLHouse-styling‘s accessoires. Hierdoor blijven de verkopers zich thuis voelen in hun huis, het drukt de kosten en is ook nog goed voor het milieu. Wat wilt u nog meer?

Contact garantie

Niets is zo vervelend dan om vijf over vijf met een dringende vraag te zitten en uw styliste niet meer te kunnen bereiken. Daarom kunt u MLHouse-styling altijd bereiken. Ik geloof in de kracht van mijn dienstverlening.

Service garantie

MLHouse-styling zet graag dat extra stapje voor u. Ik zorg ervoor dat uw huis goed gepresenteerd is. Mocht u een bezichtiging hebben maar niet de tijd om uw huis presentatie proof te maken dan doe ik dat voor u. Binnen 4 uur is uw woning professioneel ge(re)styled.

Een basis Interieuradvies of Advies Verkoopstyling is er al vanaf € 195, de Finishing Touch kost gemiddeld € 350 en de prijs voor Woningfotografie begint bij € 239,50.
Om een leegstaande woning tijdelijk sfeervol in te richten is er onze meubelverhuurservice welke u vanaf € 2.395 in kunt zetten.

Voor reiskosten berekenen we € 0,25 per km.

Bent u op zoek naar een expert die grondig te werk gaat, enthousiast is en luistert? Neem dan contact op met Margaret Latupeirissa-op ‘t Hoog.
Telefoon/app 06-55 818 608 of per mail info@mlhousestyling.nl

Verkoopstylist